На базі відпочинкового комплексу "Замок Злати", що знаходиться у селищі Обертин Тлумацького району, було організовано та проведено майстер-клас на тему "Приготування піци". У заході взяли участь студенти коледжу спеціальності "Комерційна діяльність" під керівництвом викладача Федоришин Галини Василівни. Студенти мали можливість "доторкнутися" до мистецтва приготування справжньої італійської піци — від справжнього італійського шеф-кухаря Pitta Gianpaolo.
В процесі проведення майстер-класу, піцейоло ресторану розповів історію цієї страви, борошняних сумішей, технологію готування тіста й використання деревини в печах. Студенти дізналися і секрети приготування страви: в піцу можуть додаватися різні інгредієнти, такі як м'ясо, шинка, салямі, морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та інші. Для виготовлення піци використовують дріжджове тісто. Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготівлю для піци виготовляють руками, без допомоги валка, через що тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах дровами з дерев місцевих порід: каштана, клена та ін. Сучасні печі виготовляють зі спеціальних сортів кераміки. Кожен з присутніх мав можливість взяти участь у приготуванні тіста для піци, формуванні піци, її випікання.
Після завершення майстер-класу кожен мав можливість поласувати власноруч приготованою піцою.